Advertisement

Παμπλο Γκαρσια Ολυμπιακοσ - AlertTV - Συντονιστείτε μαζί μας στο AlertTV - Αγκαλιές που μοιράστηκε μετά τη λήξη του αγώνα.

Παμπλο Γκαρσια Ολυμπιακοσ - AlertTV - Συντονιστείτε μαζί μας στο AlertTV - Αγκαλιές που μοιράστηκε μετά τη λήξη του αγώνα.. Πλήθος αντιδράσεων για τις βρισιές κατά του ολυμπιακού. Αμέσως μετά την απονομή του τροπαίου, ο πάμπλο γκαρσία βουρκωμένος, είπε στην κάμερα της cosmotetv Λίγους μόνο μήνες μετά το ντεμπούτο του σε πάγκο επαγγελματικής ομάδας, ο πάμπλο γκαρσία καλείται να αλλάξει λέβελ και να σηκώσει τον πρώτο τίτλο της καριέρας του. Αλλά ο πάμπλο γκαρσία είναι κι άλλα πράγματα. Με τη λήξη του αγώνα λοιπόν, όλοι οι παίκτες αλλά και ο προπονητής του δικεφάλου του βορρά, πάμπλο γκαρσία ξεχύθηκαν μέσα στον αγωνιστικό χώρο για να πανηγυρίσουν τον τίτλο.

Νομίζω ότι ο χιμένεθ είναι λάθος. Το μπουγέλο των παικτών του παοκ στον «αρχιτέκτονα» πάμπλο γκαρσία. Τα δάκρυα του πάμπλο γκαρσία μετά την κατάκτηση του κυπέλλου ελλάδας ήταν δίχως αμφιβολία η πιο δυνατή στιγμή του τελικού. Ο προπονητής του παοκ πάμπλο γκαρσία δεν άνοιξε τα χαρτιά του για την ενδεκάδα, ενόψει του αυριανού τελικού με τον ολυμπιακό, και πριν ολοκληρωθεί η συνέντευξη τύπου, ο πάμπλο γκαρσία απευθύνθηκε στην οικογένεια του παοκ και του σαββίδη, δηλώνοντας: Αλλά ο πάμπλο γκαρσία είναι κι άλλα πράγματα.

Σαφώς και κάνει… - Παρασκήνια - gavros.gr
Σαφώς και κάνει… - Παρασκήνια - gavros.gr from www.gavros.gr
Ο ουρουγουανός τεχνικός του παοκ άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να προλάβει ο καντουρί το παιχνίδι. Το μπουγέλο των παικτών του παοκ στον «αρχιτέκτονα» πάμπλο γκαρσία. Πάμπλο γκαρσία, στο radio marca. Ο προπονητής του παοκ , πάμπλο γκαρσία αναφέρθηκε στην μεγάλη προσπάθεια που έγινε από τους μαυρόασπρους για την προετοιμασία και την παρουσία τους. Αλήτικες συμπεριφορές, σαν κοινοί χούλιγκανς. Ο πάμπλο γκαρσία έδωσε το δικό του σκεπτικό για τον τρόπο με τον οποίο… κλείνουν τα στόματα. Τι δείχνει η νίκη του παοκ και η ήττα του ολυμπιακού για την επόμενη μέρα των δύο αντιπάλων; Ο πέδρο μαρτίνς θέλει να γίνει ο πρώτος προπονητής στην «ερυθρόλευκη» ιστορία που θα έχει κάνει δύο συνεχόμενα νταμπλ, ενώ ο πάμπλο γκαρσία ψάχνει το πρώτο του τρόπαιο ως προπονητής της πρώτης ομάδας του «δικεφάλου.

.εμφανίστηκε ο προπονητής του παοκ, πάμπλο γκαρσία, στη σημερινή συνέντευξη τύπου που έγινε στο γήπεδο της τούμπας, ενόψει του αυριανού τελικού κυπέλλου με τον ολυμπιακό στο ολυμπιακό στάδιο της αθήνας.

Αγκαλιές που μοιράστηκε μετά τη λήξη του αγώνα. Είναι ένας ισχυρός άνθρωπος, δέχεται καθημερινά απειλές. Συγχαρητήρια από τον βαγγέλη μαρινάκη στις ομάδες πόλο (pics). Πλήθος αντιδράσεων για τις βρισιές κατά του ολυμπιακού. Μία μέρα μετά τον τελικό του κυπέλλου ελλάδας, στη θεσσαλονίκη πανηγυρίζουν και στον πειραιά έχουν νεύρα. Ποια ήταν τα καθοριστικά σημεία του τελικού κυπέλλου; Εμφανώς συγκινημένος ο προπονητής του δικεφάλου, είπε: Λίγους μόνο μήνες μετά το ντεμπούτο του σε πάγκο επαγγελματικής ομάδας, ο πάμπλο γκαρσία καλείται να αλλάξει λέβελ και να σηκώσει τον πρώτο τίτλο της καριέρας του. Ο προπονητής του παοκ πάμπλο γκαρσία δεν άνοιξε τα χαρτιά του για την ενδεκάδα, ενόψει του αυριανού τελικού με τον ολυμπιακό, και πριν ολοκληρωθεί η συνέντευξη τύπου, ο πάμπλο γκαρσία απευθύνθηκε στην οικογένεια του παοκ και του σαββίδη, δηλώνοντας: «είμαι ευγνώμων στην οικογένεια σαββίδη». Ο πάμπλο γκαρσία με δάκρυα στα μάτια αφιέρωσε την κατάκτηση του κυπέλλου στην οικογένεια του αλλά και στους. Αντίθετα με τον δικέφαλο του βορρά, στον ολυμπιακό υπάρχει ποδοσφαιρικό πολιτισμός. Χρησιμοποιώντας άκρως επιθετικές εκφράσεις, ο υπεύθυνος επικοινωνίας της παε ολυμπιακός κώστας καραπαπάς, επέλεξε να επιτεθεί εναντίον του πάμπλο γκαρσία με αφορμή ένα βίντεο από.

Η ομιλία του μαρτίνς και όλες οι λεπτομέρειες για την προετοιμασία. Δύο τρόποι για να κλείσετε στόματα (φωτο). Εμφανώς συγκινημένος ο προπονητής του παοκ, πάμπλο γκαρσία, αφιέρωσε το κύπελλο στην οικογένειά του αλλά και σε ολόκληρο τον οργανισμό του «δικεφάλου του βορρά». Σάλος έχει προκληθεί με τον προπονητή του παοκ, πάμπλο γκαρσία, ο οποίος ακούγεται σε live που έκανε στο instagram τα ξημερώματα της κυριακής στη θεσσαλονίκη, μετά την άφιξη της αποστολής του παοκ, να. Ο προπονητής του παοκ , πάμπλο γκαρσία αναφέρθηκε στην μεγάλη προσπάθεια που έγινε από τους μαυρόασπρους για την προετοιμασία και την παρουσία τους.

Σιγά μην ασχοληθεί ο Μαρτίνς με τον Γκαρσία! - Ποδόσφαιρο ...
Σιγά μην ασχοληθεί ο Μαρτίνς με τον Γκαρσία! - Ποδόσφαιρο ... from www.gavros.gr
Αμέσως μετά την απονομή του τροπαίου, ο πάμπλο γκαρσία βουρκωμένος, είπε στην κάμερα της cosmotetv Ποια ήταν τα καθοριστικά σημεία του τελικού κυπέλλου; Ο πέδρο μαρτίνς θέλει να γίνει ο πρώτος προπονητής στην «ερυθρόλευκη» ιστορία που θα έχει κάνει δύο συνεχόμενα νταμπλ, ενώ ο πάμπλο γκαρσία ψάχνει το πρώτο του τρόπαιο ως προπονητής της πρώτης ομάδας του «δικεφάλου. Εμφανώς συγκινημένος ο προπονητής του δικεφάλου, είπε: Οι πιθανοί αντίπαλοι του ολυμπιακού στο champions league. Ξεσαλώσει μετά την κατάκτηση του κυπέλλου από τον παοκ και μετά τους χυδαίους χαρακτηρισμούς κατά του ολυμπιακού, έκανε ένα νέο απίστευτο ποστάρισμα από γκαρσία: Ο προπονητής του παοκ , πάμπλο γκαρσία αναφέρθηκε στην μεγάλη προσπάθεια που έγινε από τους μαυρόασπρους για την προετοιμασία και την παρουσία τους. Ο πάμπλο γκαρσία τόνισε πως ο παοκ είναι έτοιμος για τον τελικό κυπέλλου, αναφέρθηκε και στο αν το αποτέλεσμα του αγώνα θα κρίνει κάτι για τη νέα σεζόν, για τον πρώτο του τελικό ως προπονητής, ενώ δεν δίστασε να.

Όπως έκανε ο πάμπλο γκαρσία, αλλά και ο κρμεντσικ.

Ο πέδρο μαρτίνς θέλει να γίνει ο πρώτος προπονητής στην «ερυθρόλευκη» ιστορία που θα έχει κάνει δύο συνεχόμενα νταμπλ, ενώ ο πάμπλο γκαρσία ψάχνει το πρώτο του τρόπαιο ως προπονητής της πρώτης ομάδας του «δικεφάλου. Ο πάμπλο γκαρσία μας έχει απασχολήσει και στο παρελθόν για τις αντιαθλητικές συμπεριφορές του ως ποδοσφαιριστής, χθες την ώρα των πανηγυρισμών για την μεγάλη επιτυχία της ομάδας του με τον λόγο πλέον να οφείλει να έχει η δικαιοσύνη για την παραδειγματική τιμωρία του γκαρσία. Αγκαλιές που μοιράστηκε μετά τη λήξη του αγώνα. Πιο έντονη όμως από όλες ήταν η στιγμή που ο πάμπλο γκαρσία. Αντίθετα με τον δικέφαλο του βορρά, στον ολυμπιακό υπάρχει ποδοσφαιρικό πολιτισμός. Η λέει ψέματα ή θέλει να προπονήσει τον ολυμπιακό, ενώ σχετικά με τον ιβάν σαββίδη τόνισε: Με τον πάμπλο γκαρσία τα έβαλε ο κώστας καραπαπάς, ο οποίος περιμένει από τον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα να ασχοληθεί με τον προπονητή του παοκ. «αυτό είναι για τη λάουρα, τη γυναίκα μου, την οικογένεια μου, για όλον τον κόσμο. Αλλά ο πάμπλο γκαρσία είναι κι άλλα πράγματα. Εμφανώς συγκινημένος ο προπονητής του δικεφάλου, είπε: Όπως έκανε ο πάμπλο γκαρσία, αλλά και ο κρμεντσικ. Ο πάμπλο γκαρσία κι ο αντελίνο βιεϊρίνια μίλησαν στη συνέντευξη τύπου του παοκ για τον αυριανό (22/5) τελικό του κυπέλλου ελλάδας με τον ολυμπιακό στο οακα. Η απάντηση του βαλμπουενά στον παοκ (pics).

Εμφανώς συγκινημένος ο προπονητής του δικεφάλου, είπε: Ο πάμπλο γκαρσία τόνισε πως ο παοκ είναι έτοιμος για τον τελικό κυπέλλου, αναφέρθηκε και στο αν το αποτέλεσμα του αγώνα θα κρίνει κάτι για τη νέα σεζόν, για τον πρώτο του τελικό ως προπονητής, ενώ δεν δίστασε να. Λίγους μόνο μήνες μετά το ντεμπούτο του σε πάγκο επαγγελματικής ομάδας, ο πάμπλο γκαρσία καλείται να αλλάξει λέβελ και να σηκώσει τον πρώτο τίτλο της καριέρας του. Το ντέρμπι ανάμεσα στον ολυμπιακό και τον παοκ , είναι αθλητική αναμέτρηση ανάμεσα στους συλλόγους του πειραιά και της θεσσαλονίκης αντίστοιχα, σε όλα τα ομαδικά σπορ που διατηρούν τμήματα, αλλά κατά κύρια λόγο αφορά στο ποδόσφαιρο (ανδρών). Ο προπονητής του παοκ θα βρεθεί για πρώτη φορά σε.

χαχαχαχαχαχαχαχα - ΣΕΛΙΔΑ ΚΑΤΑΜΕΤΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΟΠΑΔΩΝ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ...
χαχαχαχαχαχαχαχα - ΣΕΛΙΔΑ ΚΑΤΑΜΕΤΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΟΠΑΔΩΝ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ... from lookaside.fbsbx.com
Αγκαλιές που μοιράστηκε μετά τη λήξη του αγώνα. Αλλά ο πάμπλο γκαρσία είναι κι άλλα πράγματα. Κανονικά, ο πάμπλο γκαρσία θα έπρεπε να είναι παράδειγμα προς μίμηση. Λίγους μόνο μήνες μετά το ντεμπούτο του σε πάγκο επαγγελματικής ομάδας, ο πάμπλο γκαρσία καλείται να αλλάξει λέβελ και να σηκώσει τον πρώτο τίτλο της καριέρας του. .εμφανίστηκε ο προπονητής του παοκ, πάμπλο γκαρσία, στη σημερινή συνέντευξη τύπου που έγινε στο γήπεδο της τούμπας, ενόψει του αυριανού τελικού κυπέλλου με τον ολυμπιακό στο ολυμπιακό στάδιο της αθήνας. Εμφανώς συγκινημένος ο προπονητής του παοκ, πάμπλο γκαρσία, αφιέρωσε το κύπελλο στην οικογένειά του αλλά και σε ολόκληρο τον οργανισμό του «δικεφάλου του βορρά». Πάμπλο γκαρσία, στο radio marca. Ο σα ήταν κάτω από τα δοκάρια, η τριάδα στην άμυνα απαρτίστηκε από τους χολέμπας, σωκράτη και.

Τα δάκρυα του πάμπλο γκαρσία μετά την κατάκτηση του κυπέλλου ελλάδας ήταν δίχως αμφιβολία η πιο δυνατή στιγμή του τελικού.

Ο πάμπλο γκαρσία με δάκρυα στα μάτια αφιέρωσε την κατάκτηση του κυπέλλου στην οικογένεια του αλλά και στους. Η λέει ψέματα ή θέλει να προπονήσει τον ολυμπιακό, ενώ σχετικά με τον ιβάν σαββίδη τόνισε: Αμέσως μετά την απονομή του τροπαίου, ο πάμπλο γκαρσία βουρκωμένος, είπε στην κάμερα της cosmotetv Είναι ένας ισχυρός άνθρωπος, δέχεται καθημερινά απειλές. Ο προπονητής του παοκ πάμπλο γκαρσία δεν άνοιξε τα χαρτιά του για την ενδεκάδα, ενόψει του αυριανού τελικού με τον ολυμπιακό, και πριν ολοκληρωθεί η συνέντευξη τύπου, ο πάμπλο γκαρσία απευθύνθηκε στην οικογένεια του παοκ και του σαββίδη, δηλώνοντας: Ο πάμπλο γκαρσία έδωσε το δικό του σκεπτικό για τον τρόπο με τον οποίο… κλείνουν τα στόματα. Πάμπλο γκαρσία, στο radio marca. «είμαι ευγνώμων στην οικογένεια σαββίδη». Τα δάκρυα του πάμπλο γκαρσία μετά την κατάκτηση του κυπέλλου ελλάδας ήταν δίχως αμφιβολία η πιο δυνατή στιγμή του τελικού. Αντίθετα με τον δικέφαλο του βορρά, στον ολυμπιακό υπάρχει ποδοσφαιρικό πολιτισμός. Ο πάμπλο γκαρσία εκνευρίστηκε και άδειασε το μπουκαλάκι με το νερό στον τελικό του κυπέλλου ελλάδας του παοκ με τον ολυμπιακό, δείχνοντας ότι ζει με ένταση το παιχνίδι. Ο ουρουγουανός δήλωσε στο ισπανικό μέσο πως «δεν θέλουν τον παοκ πρωταθλητή», υποστήριξε πως ο τεχνικός της αεκ, μανόλο χιμένεθ, είπε ψέματα για όσα συνέβησαν στην τούμπα («ή θέλει να προπονήσει τον ολυμπιακό», όπως συμπλήρωσε). Εμφανώς συγκινημένος ο προπονητής του παοκ, πάμπλο γκαρσία, αφιέρωσε το κύπελλο στην οικογένειά του αλλά και σε ολόκληρο τον οργανισμό του «δικεφάλου του βορρά».

Ο σα ήταν κάτω από τα δοκάρια, η τριάδα στην άμυνα απαρτίστηκε από τους χολέμπας, σωκράτη και παμπλο γκαρσια. Αντίθετα με τον δικέφαλο του βορρά, στον ολυμπιακό υπάρχει ποδοσφαιρικό πολιτισμός.

Posting Komentar

0 Komentar